Банско се рекламира в Израел

Банско се рекламира в Израел | StandartNews.com

За втори път община Банско и представители на местния туристически бранш участваха в изложението „ Международният средиземноморски туристически пазар" в Тел Авив, Израел.

В панаирната сграда на израелската столица имаше самостоятелен щанд, който представи курорта и региона като атрактивна целогодишна туристическа дестинация. Интерес проявиха стотици потенциални клиенти и контрагенти от целия свят. Те бляха впечатлени от добрите условия за зимен туризъм и от многото културно-исторически забележителности в региона.
На изложението в Тел Авив присъстваха над 500 израелски туристически агенти и над 40 туристически оператора от близкоизточната страна, както и делегации от над 48 страни. Представени бяха 150-те най-големи туристически компании. Общинското ръководство предвижда участия в различни държави за представяне на туристическите услуги на община Банско. Ще има свои щандове на изложенията „Holiday & SPA" в София, както и на «Sajam Turizma" в сръбската столица Белград, на „Skopje Travel Market" в македонската столица Скопие.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай