Баловете затварят централно кръстовище в Кърджали

Баловете затварят централно кръстовище в Кърджали  | StandartNews.com

На 25 и 26 май в интервала от 18,30 часа до 20 часа ще бъде затворено за движение кръстовището между бул."България" и ул."Булаир", пред комплекс „Орфей" в Кърджали, съобщават от Пътна полиция. Затварят централно кръстовище в областния град заради абитуриенти. Целта е да бъде осигурено безопасно движение на зрелостниците, които имат балове.

25 полицаи от ОД на МВР-Кърджали и 15 пожарникари участват в осигуряването на безопасността и добрия обществен ред по време на абитуриентските празници в област Кърджали през този месец. Съгласно изработения план бяха организирани срещи с училищните ръководства и се извършиха проверки в заведенията, където се устройват абитуриентски тържества.Специални мерки за безопасност са взети при движението по маршрутите за провеждане на баловете. За предотвратяване на пътни инциденти се организира и съпровождане на автомобили на колони от автомобили, превозващи абитуриенти. Използват се и видеокамери.

Вследствие на специалните мерки, които ежегодно се вземат за празника на зрелостниците, на територията на областта няма допуснати инциденти, информират от пресцентъра на ОД на МВР Кърджали.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай