Айхан Етем се срещна с младежи в Крумовград

Айхан Етем се срещна с младежи в Крумовград | StandartNews.com

Преодоляването на икономическата изостаналост на определени региони е приоритет номер едно на правителството, заяви депутатът Айхан Етем в Крумовград. Там млади хора обсъждаха възможностите за съживяване на икономиката в Източните Родопи и страната. В срещата участваха народният представител от ДПС Айхан Етем и кметът на общината Себихан Мехмед.

Според Етем преодоляването на икономическата изостаналост на определени региони, включително и Родопите, трябва да бъде приоритет номер едно за настоящото правителство. По време на дискусията бе заявено, че биоземеделието, здравният туризъм и зелената енергия са едни от най-перспективните сфери за България.

„България има реални шансове да се превърне в една от производствените мощности на Европа в сферата на земеделието", подчерта депутатът Айхан Етем. Той призова младите хора да повярват в своите възможности, за да развиват успешен бизнес.„ Ключът на успеха се крие във вас, можещи и знаещи млади хора с ясно поставени цели, които неуморно работят за постигането им", заяви кметът на Крумовград Себихан Мехмед.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай