Автомобил падна в изкоп, двама младежи са в болница

Автомобил падна в изкоп, двама младежи са в болница | StandartNews.com

Шуменски "Опел Астра" падна тази сутрин в изкоп на булевард "Ришки проход" в града. Двамата пътници са в болница, за щастие, без опасност за живота, предаде БГНЕС.

19-годишният шофьор на "Опел"-а не видял предупредителните знаци за преминаване в другата лента, помел загражденията и паднал с колата в изкопа. Той и спътникът му сами излезли от машината и звъннали на 112. Инцидентът се разиграва около 05.00 часа тази сутрин.

На мястото фирма "Райкомерс" прави канализационен клон по проекта за водния цикъл на Шумен. Тръбите са вече положени и текат довършителни работи. Преди дни изкопът бе с дълбочина 6-7 метра, а към момента е само около 2 метра. Според първоначално издаденото от община Шумен строително разрешително, дейностите на този участък трябваше да приключат до 15-ти юни.

Днес сутринта там нямаше работници на фирмата, а само екип на полицията, който охраняваше местопроизшествието. Нанесени са сериозни материални щети върху автомобила.

Зад волана на "Опел"-а е бил Мустафа. М. Той е получил разкъсно-контузна рана на главата. В болницата установили, че тя е повърхностна и не е опасна. Спътникът му С.П. не е получил травми. Двамата са оставени за наблюдение в МБАЛ. Шофьорът е тестван за алкохол, като пробата е отрицателна. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай