Ауди връхлетя върху двама мъже в Кресненското дефиле

Ауди връхлетя върху двама мъже в Кресненското дефиле | StandartNews.com

Двама души са ранени, след като бяха блъснати от лек автомобил „Ауди" в Кресненското дефиле, докато изследват района. Поредният пътен инцидент в дефилето стана към 11,20 часа във вторник, сигнал за него е подаден на телефон 112.

Колата, която е с италианска регистрация, пътувала в посока Кресна. Водачката, който е румънска гражданка, загубила контрол над управлението на возилото на ляв завой, уточниха от благоевградската полиция.

Аудито излетяло вдясно от шосето и блъснало двамата мъже в района на Османска чешма на входа на дефилето. Пострадалите са на видима възраст 40-45 години. Веднага са транспортирани с линейки в Спешно-приемно отделение на благоевградската болница. Те са контактни, но медиците ще установят какви точно са травмите им.

„По непотвърдена информация ранените са представители на неправителствена организация, които са извършвали изследване в района. Водачката на автомобила е невредима", уточниха от пресцентъра на ОД на МВР-Благоевград.

Заради пътния инцидент дясната лента в посока Кресна бе временно затворена. Движението се регулира от пътни полицаи и се извършва само в едната лента за движение. Извършен е оглед на местопроизшествието.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай