Арестуваха побойника на санитарката

Арестуваха побойника на санитарката | StandartNews.com

Мъжът, който нанесе побой на баща си и на санитарка в СПО, е арестуван. Полицаи спипаха 36-годишния Николай Н. Малко преди 10,00 часа в неделя. Той не е оказал съпротива.

„Доведоха го тук, за да го прегледаме. Не е буйствал, явно бе респектиран от униформените служители на полицията. Настанен е в психиатрия на МБАЛ – Благоевград, тъй като страда от психично заболяване", казаха дежурните лекари.

„Този мъж въобще не даваше признаци, че ще ме нападне. Щом асансьорът тръгна, започна да бие баща си. Крещеше: „Всички ще умрете". Аз онемях, дръпнах се до вратата, но когато тя се отвори на 4-ия етаж, той ме хвана за косата, повали ме на земята и започна да ме рита", разказа пред репортери битата санитарка Гергина Георгиева. Тя смята да съди нападателя си.

„Ще се върна пак на работа. Но първо трябва да се възстановя от шока. В тези времена без работа си за никъде", допълни потърпевшата. Тя се оплаква от болки в кръста, има изтръпване в дясната част на главата си. „Трябва да се вземат някакви мерки, защото все пак ние сме отишли да работим, а не да ни бият", смята тя.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай