Арести за дрога и цигари в коли

Арести за дрога и цигари в коли | StandartNews.com

Шестима души от Пиринско са в ареста заради притежание на дрога контрабандни цигари. При полицейска акция в събота след полунощ на улица "Цар Борис III" в Петрич е проверен лек автомобил „Фолксваген Голф". В колата са намерени 40 грама канабис. 20-г. водач на автомобила Г.К. от село Склаве и спътниците му – 19-г. В.Д. от Сандански и 21-г. Д.Я. от санданското село Лешница, са задържани със заповед в ареста до 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.

Друга полицейска операция също завърши с успех. Униформени са спрели за проверка към 20:15 часа в неделя на главен път Е-79, в района на пътен възел Симитли, две коли. Извършена е проверка на лек автомобил „Фолксваген Голф", шофиран от 37-годишния петричанин Б.Н., и на товарен автомобил „Фиат Дукато", шофиран от 30-г. С.М., който също е от Петрич. В камиона са намерени и иззети близо 20 000 кутии цигари без наличен задължителен бандеролен знак. Със заповед за задържане до 24 часа в ареста са вкарани двамата водачи. По случая е образувано досъдебно производство.

Полицейски служители на РУ – Сандански пък спипали към 05:00 часа сутринта в неделя улица "Кочо Честименски" в града 30-г. петричанин И.В. У него е открито полиетиленово топче с 0,83 грама хероин. Срещу мъжа е образувано досъдебно производство за притежание на високорискови наркотични вещества.

Мъж с шал на лицето задигна 80 лв. от бензиностанция

Неизвестен и дегизиран мъж ограби рано призори в неделя бензиностанция в Гоце Делчев. Сигнал за дръзкото престъпление е подаден към 06,38 часа в местната полиция. Минута преди това мъж с шапка на главата и шал на лицето влязъл в обекта. Изведнъж се насочил към служителя и го заплашил, че ако не му даде парите ще го пребие. Бензинджията му дал събраната в касата през изминалата нощ сума от 80 лева. Апашът грабнал парите е избягал в неизвестна посока. По случая е образувано досъдебно производство. Работата по установяването на извършителя на деянието продължава. Проверява се и истинността на версията на служителя на бензиностанцията.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай