Американски актьор удивен от българската природа

Американски актьор удивен от българската природа | StandartNews.com

Американският актьор Гари Дърден, който участва във филма на младия ни режисьор Ники Илиев, се срещна с кмета на община Банско – Георги Икономов. Това стана в петък по покана на градоначалника.

Холивудската звезда от култовия сериал „От местопрестъплението" разкри част от впечатленията си от престоя в страната ни. Той е възхитен от уникалните природни гледки у нас, от красотата на курорта Банско, където се снима част от филма, и от гостоприемството на местните хора. Заедно с него бе Ники Илиев, съпругата на Илиев – Саня, и певецът с актьорски качества Орлин Павлов. В най-добрия ни зимен курорт се снима лентата „Нокаут или всичко, което тя написа". Гостите споделиха, че без пречки и ползотворно е преминал снимачният им процес в Банско. Те разкриха и какво предстои занапред до завършване на филма. По време на разговора Гари Дърден не скри своето възхищение от българската природа, Банско и банскалии. В знак на признание за популяризиране името на Банско градоначалникът връчи почетния знак на града на Ники Илиев и американския актьор. Той им пожела да продължат да бъдат посланици на курорта по света. Двамата пък обещаха да се завърнат отново следващата година, за да направят специална премиера в Банско на новата филмова лента.

Героят на Гари Дърден е бивш боксьор, който след редица травми се насочва към музикалната кариера. Запознанството му със Саня повлича след себе си поредица от драматични обрати и забавни моменти, като в историята се включват още Башар Рахал, обичаната от всички Катерина Евро със сина си Александър Кадиев, Георги Стайков, Диана Любенова и Яна Маринова. Звездната плеада обещава много настроение в стила на предишните две продукции на режисьора – „Чужденецът" и „Живи легенди".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай