Акция срещу дрогата в Гоце Делчев

Акция срещу дрогата в Гоце Делчев | StandartNews.com

През изминалото денонощие, под надзора на Окръжна прокуратура-Благоевград, е проведена акция по линия на противодействие на съхранението и разпространението на наркотични вещества. Извършени са лични обиски, претърсвания, изземвания и огледи.

В района на автогарата в Гоце Делчев са обискирани няколко души. У 21-годишния Д. А. от града е намерена и иззета около 9,6 грама тревиста маса, реагираща положително на канабис, а в носена от него чанта е намерена и иззета около 37,8 грама тревиста маса, реагираща положително на канабис. При извършен личен обиск на 20-г. П. М. от Гоце Делчев е намерена и иззета около 10,9 грама тревиста маса, реагираща положително на канабис, а при последваща проверка в жилище в града, обитавано от него, е намерена и иззета около 1,56 грама тревиста маса, реагираща положително на канабис. След извършен личен обиск на 20-г. Д. В. от Гоце Делчев е намерена и иззета около 3 грама тревиста маса, която след направен полеви тест е реагирала положително на канабис. Лицата са задържани със заповед за задържане до 24 часа.

От полицейските служители са извършени претърсвания и изземвания в частен дом в гр.Гоце Делчев, обитаван от Б.С./23 г./, и лек автомобил „Киа Спортидж", ползван от него, като в автомобила е намерена и иззета около 2,6 грама тревиста маса, реагираща положително на канабис. В хода на работата по случая в местността Хаман баир е намерена укрита около 202,4 грама суха тревиста маса, която след направен полеви тест е реагирала положително на канабис. Б. С. е задържан със заповед за задържане до 24 часа.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай