Аеропорт Варна с фотографска изложба

Аеропорт Варна с фотографска изложба | StandartNews.com

Фотографски пана посрещат и изпращат туристите на аеропорт Варна. Всички гости и пътници на летището имат възможността да разгледат най-доброто от съвременното фотографско изкуство.

От 6 до 12 юли морският аеропорт е домакин на изложбата от финалната селекция на седми Международен фотографски салон Варна.

Фотографиите на световни имена в областта на фотографското изкуство са разположени пред Терминал 2 на летище Варна. Фотографиите представят най-доброто от различните фотографски жанрове на любители и професионалисти.

„Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт" АД е партньор в тазгодишното издание на Международния фотографски салон Варна. Фестивалът се провежда през месеците май, юни и юли. Тази година във фестивала гостуват фотографи от Германия, Италия, Ирландия, Люксембург, Франция, Чехия, Словакия, Норвегия и Аржентина. Партньорството на "Фрапорт Туин Стар Еърпорт Менджмънт" АД допринася за популяризирането на културния живот на морската столица на България в областта на фотографията и сред гостите на града, избрали да летят от и до летище Варна.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай