14:40 ч.

25.04.16

1 мин.

545

1

0

Абитуриенти без костюми заради благотворителност

от Николай Сълов |

Абитуриенти без костюми заради благотворителност

Абитуриенти от врачанската природо-математическа гимназия се отказаха от лъскавите рокли и костюми заради благотворителна инициатива. Зрелостниците ще дефилират с тениски на изпращането си от училище по случай завършването им, като по този начин ще се включат в националната кампания „С тениска на бала".


Парите, които са събрали абитуриентите от „а" и „б" клас на гимназията, са в размер на 940 лв.


„Това е доброволна дарителска кампания, чиято цел е да бъдат осигурени стипендии на абитуриенти – сираци и полусираци, от цялата страна, за да продължат образованието си във висши училища или в центрове за професионално обучение", казаха от гимназията във Враца.


Празничното шествие на гимназията ще премине през центъра на града на 13 май.


Благотворителната инициатива се организира от БЧК с подкрепата на Министерството на образованието и науката.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 01:48 · 27.04.2016
жалко за тези прекрасни хора- нямат бъдеще в страната на лумпените-шопия
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент