55 светещи фенера за 55 г. забавачка в Симитли

55 светещи фенера за 55 г. забавачка в Симитли | StandartNews.com

Стотици детски усмивки „огряха" 55-годишния юбилей на ОДЗ „Радост" в Симитли. Събитието събра на мило тържество възрастни педагози, които са поставили основите на предучилищното възпитание в града, и тези, които са доразвили и продължават делото на предучилищната грижа и образование. Талантливите деца сътвориха истинска празнична феерия, която допълниха изпълненията на игривите госпожици от мажоретния състав и Ансамбъл „Веселие". Най-заслужилите за грижите им към децата бяха отличени с плакети и грамоти в знак на признателност.

Кметът на община Симитли Апостол Апостолов получи едно от най-ценните си отличия – детското. За приноса в предучилищното възпитание в съвременната му история, за грижата към най-малките, за инвестициите и уюта, който общината осигурява на децата в забавачницата. Грамота на признателност за юбилея на ОДЗ „Радост" получи и заместник- кметът по хуманитарните дейности Евгения Георгиева.

„Пожелавам Ви здраве, търпение, дръзновение, благородство и вярвам, че заедно ще работим и за по-добро бъдеще на децата ни. Скъпи деца, даваме Ви цялата си обич и Ви желаем безгрижно детство, много мечти, смях и приятели", каза кметът Апостол Апостолов.

Отец Спас благослови всички и заедно с дечицата и техните учители изпяха „Многая лета". На финала 55 светещи фенера полетяха в небето и озариха със светлината си града.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай