3D кино за децата на Сандански

3D кино за децата на Сандански | StandartNews.com

По инициатива на община Сандански ден преди празника на детето в Дома на културата ще бъдат прожектирани за първи път 3D филми за различни възрасти. Това ще бъде един незабравим и пълен с емоция ден за малки и големи жители и гости на курортния град. Всички детски градини, основни и средни училища ще се ползват с намаления за колективни посещения. За филма „Кралството на жабоците" , който ще се прожектира в 10:00 ч., цените за колективни посещения са 4 лв. Ще има възможност 3D очилата да остават за децата, като цената на билета става 5 лв.

За филма „Робинзон Крузо", който ще се прожектира в 11:40 ч., цените за колективни посещения са 5 лв. при връщане на очилата, и 6 лв. – ако очилата остават за децата.

За филма „Пан", който е от 15:20 ч., цените за колективни посещения са 5 лв. при връщане на очилата, и 6 лв. – ако очилата остават за децата.

За филма „Кунг-фу Панда" 3, който е от 13:20 ч., цените за колективни посещения са 5 лв. Билети ще се продават в Дома на културата в деня на прожекцията – 31 май.

Цените за всички филми, които се посещават индивидуално, са 6 лв. за дете и 8 лв. за възрастен.

Филмите „Angry Birds" от 18:00 ч. и „Боговете на Египет" от 20:00 ч. ще бъдат с цени 6 лв. за деца и 8 лв. за възрастен.
Клоуни, томбола и песни за детския празник в Разлог. Празничната програма започва в 10.30 ч. на 1 юни, когато децата от ОДЗ "Радост" и ученици от началните класове на училищата ще представят таланта си на сцената на централния площад в града. Паралелно с това ще се проведат традиционните състезания по майсторско управление на велосипед. Теглене на томбола ще се проведе в 11.00 ч. За настроението на малчуганите ще се погрижат атрактивни клоуни, които ще веселят децата. Празникът тази година е под мотото "Община Разлог с грижа за своите деца".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай