14:01 ч.

29.12.14

1 мин.

967

0

0

1 млн. лв. за канализация и водопроводи в Кърджали

от Ирина Ангелова |

1 млн. лв. за канализация и водопроводи в Кърджали

Кърджали. В края на 2014 година МРР отпусна един милион и десет хиляди лева за поетапно изпълнение на канализацията и водопровода на ул."Екзарх Йосиф" в централната градска част на Кърджали.


Проектът за ремонта е готов през 2008 г., осигурено е и финансиране, но година по –късно новият регионален министър го замразява.


Ул."Екзарх Йосиф" в областния град е една от важните артерии, по която минава автомобилният поток.С осигурените средства ще се обнови изцяло канализацията и водопровода от бул."Тракия" до ул.„Булаир".


Ремонтът се налага поради факта, че тръбата е с малък диаметър, което не позволява нормално да се отвеждат количествата отпадни води.Дейностите обхващат и канализационните клонове по страничните улици.Изпълнител на ремонтните дейности е Сдружение „СА" (местните строителни фирми „Саварона" и „Ардастрой").


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент