18-годишна помете велосипедист с колата си

18-годишна помете велосипедист с колата си | StandartNews.com

Велосипедист се отърва без тежки контузии и счупвания след пътен инцидент в Благоевград. 47-годишен мъж карал колелото си по обяд в понеделник към кръстовището на булевард " Св. Димитър Солунски" и улица "Марица". Лек автомобил „Мерцедес", шофиран от 18-годишна девойка, завил, без да пропусне колоездача. Колата блъснала велосипедиста.

Вследствие на инцидента е пострадал мъжът с колелото, който е транспортиран в Спешно – приемно отделение на МБАЛ – Благоевград. След извършен медицински преглед е освободен за домашно лечение. Пробите за наличие на алкохол в кръвта и двамата участници в инцидента са отрицателни.

Шофьор на лек автомобил „Ситроен Берлинго" удари в понеделник към 14:00 часа кола с руски туристи. Инцидентът станал в района на село Лозеница. На десен завой ситроенът навлязъл в насрещната лента за движение и блъснал в предната лява част лек автомобил „Хюндай", управляван от 59-годишна руска гражданка. Тя и близките и пътували към храма на Ванга в местността Рупите. При удара е пострадала 51-годишна рускиня, която след извършен медицински преглед е освободена за домашно лечение.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай