10 коли потрошени във Варна

10 коли потрошени във Варна | StandartNews.com

Десетина коли в центъра на Варна осъмнаха с потрошени стъкла. Сигналът за инцидента, станал на ул."Радко Димитриев", е подаден към 8 часа тази сутрин. Колите били паркирани на ул."Радко Димитриев", където живущите споделят, че паркоместата са крайно недостатъчни.

Един от собствениците -Арман Чолакян разказва, че малко преди 6 часа днес е видял млад мъж на видима възраст около 25-30 г., който хвърлял камъни по стъклата на случайно избрани автомобили. Заедно с хора от района Чолакян е успял да задържи вандала. Като го попитал защо прави това, последният отговорил, че не му е добре.

Вече е установен извършителят. Това е 30-годишен варненец, който е задържан от органите на реда. Все още не е ясно каква е причината за вандалския акт. Няма данни мъжът да е употребил алкохол. По случая е образувано досъдебно производство.

Собствениците на пострадалите автомобили коментират, че някои от необходимите резервни части трябва да се поръчват от чужбина и не е ясно кога ще могат да ползват реално колите си.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай