Йорданов: Гарантирам доизграждане на канализацията

Йорданов: Гарантирам доизграждане на канализацията | StandartNews.com

Гарантирам, че ще има засилен контрол по снегопочистването, доизграждане на канализация за жителите, по-добри и реновирани пътища. Това каза пред гражданите на кв. „Драгалевци" кандидатът на ГЕРБ за кмет на район „Витоша" инж. Валери Йорданов. Приоритет в работата на Йорданов в следващия му мандат ще бъде да се оправи в кратки срокове проблемният път „Св. Наум".

Инж. Валери Йорданов сподели с многобройните жители на кв. „Драгалевци", че с идването на зимата, смята да увеличи контрола по снегопочистването. "Кварталът е по-планински, така че специално ще се следи как върви чистенето на снега, коментира кандидатът за кмет. Опасните улици ще бъдат своевременно обработени", категоричен бе той.

Новоизбраният кмет на София Йорданка Фандъкова, която присъства на срещата на Йорданов с гражданите на кв. „Драгалевци", подчерта, че дава своята пълна подкрепа за него на предстоящия балотаж. Фандъкова призова хората да гласуват за инж. Валери Йорданов, за да бъде той в нейния екип и в следващия мандат.

За да подкрепят Йорданов, на срещата дойдоха известният актьор Андрей Слабаков и футболната легенда Емил Костадинов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай