20:00 ч.

29.10.15

1 мин.

338

0

0

Йорданов: Гарантирам доизграждане на канализацията

от редактор Росана Манева |

Йорданов: Гарантирам доизграждане на канализацията

Гарантирам, че ще има засилен контрол по снегопочистването, доизграждане на канализация за жителите, по-добри и реновирани пътища. Това каза пред гражданите на кв. „Драгалевци" кандидатът на ГЕРБ за кмет на район „Витоша" инж. Валери Йорданов. Приоритет в работата на Йорданов в следващия му мандат ще бъде да се оправи в кратки срокове проблемният път „Св. Наум".

Инж. Валери Йорданов сподели с многобройните жители на кв. „Драгалевци", че с идването на зимата, смята да увеличи контрола по снегопочистването. "Кварталът е по-планински, така че специално ще се следи как върви чистенето на снега, коментира кандидатът за кмет. Опасните улици ще бъдат своевременно обработени", категоричен бе той.

Новоизбраният кмет на София Йорданка Фандъкова, която присъства на срещата на Йорданов с гражданите на кв. „Драгалевци", подчерта, че дава своята пълна подкрепа за него на предстоящия балотаж. Фандъкова призова хората да гласуват за инж. Валери Йорданов, за да бъде той в нейния екип и в следващия мандат.

За да подкрепят Йорданов, на срещата дойдоха известният актьор Андрей Слабаков и футболната легенда Емил Костадинов.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент