Валери Йорданов: Борим се да ограничим битовата престъпност

Валери Йорданов: Борим се да ограничим битовата престъпност | StandartNews.com

Приоритет в работата ми са мерките за ограничаването на битовата престъпност в район „Витоша". Това заяви кандидатът на ГЕРБ за втори мандат за кмет на района инж. Валери Йорданов, който се срещна с граждани от кварталите „Павлово" и „Бъкстон".

Работим за подобряване на резултатите, подчерта пред избирателите си Йорданов. Той заяви, че ако получи отново подкрепата на съгражданите си, ще продължи с най-важните дейности в района – развитие на инфраструктурата и транспортните услуги. „Целта ми е кварталите да станат по-сигурни", коментира още инж. Йорданов.

На срещата присъства и зам.-председателят на 43-тото Народно събрание Димитър Главчев, който подчерта пред гражданите, че съвместно със Столична община и Йорданка Фандъкова на законодателно ниво се работи активно, за да се разработят мерки за подобряване на инфраструктурата, както и повишаване сигурността на гражданите. „ПП ГЕРБ винаги е залагала на няколко приоритета, сред които подобряване на инфраструктурата и сигурността", увери Главчев. Той посочи, че в момента тече изпълнението на много проекти с национално и европейско финансиране, които целят да се подобри качеството на живот на гражданите не само от район „Витоша", но и в цялата столица.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай