Цветанов в Завет: Гласувайте за Чакъров и за бъдещето на общината

Цветанов в Завет: Гласувайте за Чакъров и за бъдещето на общината | StandartNews.com

Да гласуваме с номер 4 за Младен Чакъров, за да стане първи на 25-ти октомври. Това призова жителите на град Завет председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов. По думите му, когато общините се управляват от ГЕРБ в тях има видими резултати, но и контрол при усвояването на парите. „Кметът се избира от местните хора - това означава, че Вие можете да определите бъдещето на Вашата община. Ние предлагаме кадърни и отговорни хора, затова ги изберете. А на тези, които твърдяха, че асфалт не се яде, препоръчвам да посетят райони като Завет, за да се уверят, че без асфалт няма работа, няма движение, няма бизнес и няма доходи за населението", подчерта Цветанов.

Според зам.-председателя на ГЕРБ една от основните задачи за изборите е да бъде реализирана висока избирателна активност в цялата страна, за да се преодолее купения и контролирания вот. „Трябва са спечелим в Разград и Валентин Василев да бъде следващият кмет, защото той е един успешен парламентарист и с контактите, които създаде, ще може да помага на Митко в Завет и на Виолета в Исперих, както и на всички по-малки общини от областта. Европа дава пари за всичко, но те не могат да стигнат реално до хората тогава, когато в общината има корупция, непрозрачност и липса на кадри", заяви Цветан Цветанов.

По време на срещата хората обясниха, че искат по-добри пътища, защото си чупят автомобилите и дори вече авотбусите не искат да минават през Завет. „През новия финансов период, благодарение на стабилната централна власт в лицето на Бойко Борисов, общините ще могат да кандидатстват по проекти за европейски средства и да реализират значими за хората проекти, а не измислени проекти, чрез които да се източват пари", категоричен бе Цветанов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай