Цветанов в Опака: Гласувайте с номер 5 за Борислав Борисов

Цветанов в Опака: Гласувайте с номер 5 за Борислав Борисов | StandartNews.com

Благодаря на всички, които приеха да бъдат част от силния отбор на ГЕРБ. С кандидата на ГЕРБ за кмет на Опака Борислав Борисов и с общински съветници от ГЕРБ ще постигнем прозрачност и достъпност на местната администрация. Нужна е висока избирателна активност, за да не Ви управлява случайността. Гласувайте с номер 5, за да започне началото на видимите резултати за Опака. Това заяви в град Опака председателят на Националният предизборен щаб на ГЕРБ и заместник - председател на партията Цветан Цветанов. На срещата с жители на Опака Цветанов представи кандидатурата на Борислав Борисов за кмет на общината и кандидатите за общински съветници и кметове на кметства от ГЕРБ. Той призова хората да се обърнат към близките си и всички заедно да упражнят своя вот, за да настъпи желаната промяна в община Опака. „Уверен съм, че с екипа на Борислав Борисов и с помощта на изпълнителната власт ще се създаде по-добра среда в Опака и в населените места от общината", подчерта зам.-председателят на ГЕРБ.

„Време е нашият град и селата от общината да заприличат на тези градове и села, управлявани от ГЕРБ. Време е свободата и демокрацията да дойдат и тук. Време е страхът да бъде прогонен един път завинаги и да отстъпи място на свободната конкуренция и професионализма", каза кандидатът за кмет на община Опака Борислав Борисов.

"Ние искаме да направим Опака и селата по - добро място за живеене, за бизнес, за обучение и спорт. Промяната в община Опака ще настъпи само когато гласувате с №5 за кандидатите на ГЕРБ и ни дадете правото да се грижим за вас", добави Борисов.

В Опака Цветан Цветанов бе придружаван от областния координатор на ГЕРБ Търговище Венка Стоянова, кандидата за кмет на община Търговище д-р Дарин Димитров и кандидати за общински съветници и кметове на кметства, съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай