Цветанов: Танер Исмаилов е бъдещето на Омуртаг

Цветанов: Танер Исмаилов е бъдещето на Омуртаг | StandartNews.com

Когато гласуваме всички ще преодолеем популизма, страха и агресията и ще дадем шанс на можещия Танер Исмаилов. Убеден съм, че той ще бъде кмет на Омуртаг, защото няма да дели хората. Вие имате нужда от това, защото когато сме обединени сме по-силни. Изберете номер 1 – това е бъдещето на Омуртаг. Това каза председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов пред жителите на Омуртаг. „Нашата цел е да бъдем заедно в тази предизборна надпревара. Като обикалям по страната и виждам градовете, управлявани от успешните кметове на ГЕРБ, се убеждавам, че тук Вие имате нужда от промяна. Ние искаме да отговорим на агресията с ясни послания. Нашите деца искат да живеят в един по-хубав и демократичен свят. Да им дадем този шанс като гласуваме с номер едно", призова хората Цветанов.

„С работата си съм доказал, че не се страхувам от трудностите, а ги приемам като предизвикателство. Управлението на общината е във Вашите ръце. Като гласувате за нас имате шанс да участвате реално в управлението на града. Нека заедно да спрем статуквото, монопола и зараждащия се феодализъм. Свърши времето на празните обещания, време е за действия. Затова гласувайте с бюлетина номер едно за силния отбор на ГЕРБ" ,заяви кандидатът за кмет на община Омуртаг Танер Исмаилов.

В Омуртаг Цветан Цветанов бе придружаван от областния координатор на ГЕРБ Търговище Венка Стоянова, кандидата за кмет на община Търговище д-р Дарин Димитров, кандидати за общински съветници и кметове на кметства.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай