Цветанов: Подкрепете Валентин Василев – за бъдещето на децата на Разград

Цветанов: Подкрепете Валентин Василев – за бъдещето на децата на Разград | StandartNews.com

Не видях видими резултати в област Разград, но видях желание за промяна и съм убеден, че с общи усилия ще се поздравим с убедителната победа на всички кандидати на ГЕРБ тук. Валентин Василев натрупа сериозен опит – той познава местните проблеми, законодателната власт и има добра комуникация с министрите от правителството на Бойко Борисов. Гласувайте му доверие с номер 6 в бюлетината – за бъдещето на децата на Разград и за видими резултати в областта. Това заяви председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов по време на откриването на кампанията на ГЕРБ в Разград. Той подчерта, че ГЕРБ трябва да спечели, за да бъдат общините в Разград достъпни за бизнеса и в услуга на обществото.

„Важно е да спечелим областния център и общините тук, защото искаме те да се възползват от европейските програми, а централната власт да подпомогне изграждането на качествен административен капацитет, изпращайки експерти. Тези, които спечелят изборите, ще бъдат натоварени с много отговорности. Ние ще изпълним отговорностите си към вас", обясни зам.-председателят на ГЕРБ.

„Разград и общините тук се нуждаят от стабилност и просперитет. Убеден съм, че екипът, който ще изгради Вальо в Разград ще бъде най-добрият. Победата на ГЕРБ ще бъде и гаранция за стабилността на правителството на Бойко Борисов", каза още Цветанов.

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Разград Валентин Василев подчерта, че ГЕРБ е била на първо място в община Разград на последните парламентарни избори и призова съгражданите си отново да подкрепят него и партията.

„Крайно време е да поемем управлението на Разград в наши ръце. Да си вземем Разград от тези десет фамилии, които в момента отново водят преговори в местността „Пчелина". Бях общински съветник и областен управител тук, както и два мандата депутат от Разград и познавам проблемите на общината. Убеден съм, че с моя екип, с който ще управляваме Разград, ще можем да предложим решение на проблемите Ви. Увереността ми идва от подкрепата, която срещам от ПП ГЕРБ и от ежедневните ми срещи с Вас. За да можем да постигнем видими резултати в Разград, Ви призовавам да ни подкрепите с номер 6 в бюлетината. Да си вземем Разград!", заяви Василев.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай