Цветанов: От ГЕРБ ще продължим да бъдем близо до хората

Цветанов: От ГЕРБ ще продължим да бъдем близо до хората | StandartNews.com

Видях заряд за промяна в Борово и в цялата община. Единственото, което остава на 25-ти октомври, е да изберем за кмет Валентин Панайотов с номер 1 в бюлетината. Това каза председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов по време на среща с жителите на град Борово. „Вальо ще бъде кмет, който няма да може да заспи без да е решил проблемите", обясни Цветанов. По време на срещата хората от пенсионерския клуб в Борово заявиха, че пенсионерската организация е в пълна бойна готовност за спечелване на изборите в Борово от ГЕРБ.

Цветан Цветанов призова жителите на Борово да дадат ясен знак за подкрепа не само за кандидата за кмет на Борово Валентин Панайотов, но и за листата с общински съветници от ГЕРБ. „С тяхна помощ общината ще работи с изграден кметски екип и ще може да се кандидатства по европейски програми", обясни Цветанов. По думите му, силната подкрепа за ГЕРБ в Борово ще даде още по-голяма стабилност на правителството на Бойко Борисов, който е върнал доверието на Брюксел към България. „Година и половина БСП, ДПС и АТАКА отдалечиха хората в България от по-добър живот и отдалечиха политиците от хората. Но, ние от ГЕРБ винаги сме били и ще продължим да бъдем близо до хората. ГЕРБ доказа, че е номер едно, затова подкрепете Валентин Панайотов с номер 1 в бюлетината", каза Цветан Цветанов. „Аз, Пламен Нунев и Светлана Ангелова ще помагаме на всички кметове. От Брюксел ще ни помагат евродепутатите от ГЕРБ. Затова днес с нас тук е и мъжкото момиче на ГЕРБ в Брюксел Мария Габриел. Мария никога не забравя Русе и русенска област и затова откри Европейски информационен офис тук", добави зам.-председателят на ГЕРБ.

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на община Борово Валентин Панайотов констатира, че обещаваното в Борово не е изпълнявано години наред. „Ако до една година не съм постигнал видими резултати за Борово, ще си подам оставката", категоричен бе той. не съм постигнал видими резултати за Борово, ще си подам оставката", категоричен бе той.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай