Цветанов: Гласувайте с номер 1 за Ешреф Реджеб

Цветанов: Гласувайте с номер 1 за Ешреф Реджеб | StandartNews.com

За нас от ГЕРБ толерантността е водеща в отношението ни към всички хора в България. Само когато сме заедно можем да бъдем силни и в градовете и селата, в които живеем, могат да се случват видими резултати. За да се промени както село Вълнари, така и цялата община Никола Козлево, на 25-ти октомври гласувайте с номер 1 за кандидата на ГЕРБ за кмет на Никола Козлево Ешреф Реджеб. Това заяви председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов по време на срещата си с жителите на село Вълнари, община Никола Козлево. Той призова хората да гласуват по съвест и със сърце.

„Благодаря Ви за доверието. Сигурен съм, че вече всички знаете, че Ешреф е най-достойният кандидат за кмет на Никола Козлево, защото всички го познавате и знаете, че той е успял човек, който иска единствено по-добро бъдеще за всички населени места в общината. Европейките пари могат да дойдат в Никола Козлево, само когато общината се управлява от честен и можещ кмет. Победата за ГЕРБ е важна, не заради самата победа, а за да можем всички да живеем заедно, равнопоставено. Ешреф няма да дели хората по партии, религии и на наши и ваши", подчерта Цветанов.

Според зам.-председателя на ГЕРБ, когато Ешреф Реджеб поеме Никола Козлево всичко в общината ще се случва при пълна прозрачност и тя ще бъде достъпна за всеки. „За да стане Никола Козлево място, в което младите да останат да работят, подкрепете с номер 1 и екипа от общински съветници на Ешреф и ГЕРБ", каза Цветан Цветанов.

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Никола Козлево Ешреф Реджеб заяви, че ще работи с всички сили за родната си община – както за града, така и за всички села. Той посочи като приоритет разкриването на нови работни места по програми с европейски пари и специално отношение към младите семейства. „Ще ремонтирам всички детски градини и стадиони в селата, ще изградя нова детска градина в село Гинчево и старчески дом в село Пет могили. Ще разреша най-големия проблем на хората тук и ще осигуря справедливо разпределение на пасищата в общината за всички животновъди.

От своя страна, кандидатът на ГЕРБ за кмет на Шумен Любомир Христов посочи, че ще отговаря лично Никола Козлево да се развива и ще помага с всичко на Ешреф Реджеб.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай