Цветанов: Единствено ГЕРБ може да даде алтернатива на Исперих

Цветанов: Единствено ГЕРБ може да даде алтернатива на Исперих | StandartNews.com

Изборите са важни, защото единствено ГЕРБ може да даде алтернатива на Исперих. Затова на 25-ти октомври изберете Виолета Тодорова за кмет на община Исперих с бюлетина номер 1. Това призова жителите на град Исперих председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов. Според Цветанов силата на една партия е нейният кмет да бъде кмет на всички граждани и да работи за бъдещето на общината. „Прозрачността в общината е сигурен гарант, че инвеститорите ще дойдат в Исперих и ще могат да създадат нови работни места тук. Когато изберете Виолета за кмет на Исперих, заедно с нея и с общинските съветници от ГЕРБ, ще имаме силен екип от професионалисти", заяви Цветан Цветанов. По думите му, те ще могат да кандидатстват по европейските програми и след толкова години да дадат видими резултати за Исперих.

„За да се случи промяната трябва да убедим колкото се може повече хора да гласуват и да изберат кандидатите на ГЕРБ. Така, когато след четири години преобразим общината, много повече хора ще се присъединят към нас", посочи Цветанов. Зам.-председателят на ГЕРБ заяви, че партията дава шанс на всички хора да бъдат част от листите на ГЕРБ. „Имаме млади професионалисти и мъдри хора, имаме равнопоставеност между мъже и жени – всички те милеят за родния си край", каза Цветан Цветанов.

„Днес, идвайки тук, виждаме отново града разкопан, за което хората с право недоволстват. Затова нека когато всички отидем да гласуваме на 25-ти октомври, да мислим добре, за да се промени община Исперих", призова жителите на Исперих кандидатът на ГЕРБ за кмет на Разград Валентин Василев.

Виолета Тодорова, кандидат на ГЕРБ за кмет на община Исперих, заяви, че ще работи за нов тип управление в Исперих и общината ще се превърне в място, където всеки гражданин - без значение от пол, етнос и религия, да влиза при кмета и да търси решение на своите проблеми. „Победата на ГЕРБ в Исперих ще е победа за всички, които обичат родния си край, време е за видими резултати в Исперих", подчерта Тодорова.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай