Цветанов: Димитър Димитров е успешен кмет, защото зад него седи ГЕРБ

Цветанов: Димитър Димитров е успешен кмет, защото зад него седи ГЕРБ | StandartNews.com

Димитър Димитров е успешен кмет, защото има силен екип и зад него стои не само най-голямата, но и най-отговорната партия в България - ГЕРБ. За 9 години имаме 9 поредни победи. Предстои ни десета, която ще ни натовари с още по-голяма отговорност. Вие сами виждате резултатите от местната политика. Това заяви председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов пред жителите на Ветрино.

„Митко показа силен управленски потенциал", каза Цветанов. Според него подкрепата на ГЕРБ за Димитър Димитров доказва, че той е показал стабилно управление на местната власт в община Ветрино. „В политическото състезание трябва да покажеш отбор с капацитет, с който можеш да развиваш политики – затова изберете номер 3 в бюлетината за Димитър Димитров и отбора на ГЕРБ", призова хората зам.-председателят на ГЕРБ.

„Когато подадохме оставка през 2013 година, финансовата програма приключи с 0,5 % дефицит, а при правителството на Пламен Орешарски - с 3,7 %. Тази година приходните агенции са събрали над 2 млрд. лева повече. Бюджетните политики на правителството се оценяват от нашите европейски партньори – европейските фондове са пуснати. Това са реални възможности и за общините да кандидатстват по проекти", обясни Цветан Цветанов. Той подчерта, че благодарение на подкрепата на българските граждани стабилното правителство на Бойко Борисов е възродило доверието на Брюксел към България.

Димитър Димитров заяви, че е удовлетворен от свършената работа, благодарение на сигурността, която му дава подкрепата н ГЕРБ и добрия екип от професионалисти, с който работи. „Няма смисъл от договори, когато партньорът е коректен. Доказахме се като коректни партньори. Вярвам, че ще го оцените на 25-ти октомври", категоричен бе кандидатът на ГЕРБ за кмет на Ветрино.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай