Цветанов: Аксаково е една от най-проспериращите общини в България

Цветанов: Аксаково е една от най-проспериращите общини в България | StandartNews.com

Освен победа, нищо друго не очакваме в община Аксаково. Всички вече са забравили какво е било в Аксаково преди 18 години, когато тя бе със затихващи функции. Днес 85 % от канализацията е подменена, рехабилитирани са улиците, санирани са училища и детски градини. Силата на ГЕРБ е, че тя е системна партия и е изключително добре структурирана.

Ние се натоварваме с отговорности и ги изпълняваме. Това заяви пред жителите на Аксаково председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов. Той подчерта, че успешните кметове на ГЕРБ първо отчитат видимите резултати от управлението си и след това търсят доверието на хората.

„Убеден съм, че инж. Атанас Стоилов, ще навлезе много бързо в новия програмен период, за да се усвояват успешно европейските средства и да се подобри допълнително стандарта на живот в община Аксаково. Това ще доведе до приток на инвестиции и нови работни места. Аксаково се развива като една от най-проспериращите общини в страната и това е благодарение на инж. Стоилов и екипа му, защото няма генерал без армия", подчерта
Цветанов.

„Много е важно, това, че имаме най-големия успех тук – имаме 7 спечелили кметове на кметства в община Аксаково още преди да са се провели изборите", каза още Цветан Цветанов. Зам.-председателят на ГЕРБ подчерта, че партията никога не е делила общините на малки и големи и допълни, че поема ангажимент да бъде решен проблема със сградата на Общината.

Кандидатът за кмет на Аксаково инж. Атанас Стоилов изрази увереност, че предстои поредната голям победа на ГЕРБ в Аксаково. „През 1999 г., когато встъпих в първия си мандат, направих екип, в който заложих на местни хора, които милеят за всяко село. На тези избори искаме пълно мнозинство в ОбС. Имаме 7 кмета, които са предварително избрани, защото нямаха конкуренция, заложили сме на спечелването на 13 съветника в ОбС", каза Стоилов.

Кандидатът за кмет на Варна и областен координатор на ГЕРБ Иван Портних заяви, че Аксаково е един добър пример за управление, защото там, където ГЕРБ управлява, резултатите са видими.

На срещата присъстваха председателят на областния предизборен щаб и народен представител Павел Христов и народният представител Нели Петрова.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай