Цветан Цветанов в Сатовча: Гласувайте за кмета на промяната – Пламен Поюков

Цветан Цветанов в Сатовча: Гласувайте за кмета на промяната – Пламен Поюков | StandartNews.com

Време е за видими резултати и в община Сатовча. За да се случи това, изберете ГЕРБ и най-подготвения кандидат за кмет – Пламен Поюков. Това заяви председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов в село Кочан, по време на среща с представители на бизнеса от община Сатовча.

„ГЕРБ направи пробив във Вашия регион и преди четири години малко не достигна на Пламен Поюков, който бе наш кандидат за кмет и тогава, за да спечели. Затова сега направете всичко възможно, разяснявайте на хората защо е важно да отидат и да гласуват -защото само високата избирателна активност ще отслаби купения и контролирания вот. Дошло е време да изберете кмет, който ще е кмет на всички. Самият факт, че тук, сред Вас, има представители на други политически формации е показателен, че Пламен Поюков е най-подготвеният кандидат за кмет", коментира Цветанов.

Според него целта на някои партии е да има противопоставяне, но ГЕРБ отправя позитивни послания към избирателите. "Кандидатите ни за кметове имат ясна визия за развитието на общините, за развитието на бизнеса", подчерта зам.-председателят на ГЕРБ. Цветан Цветанов заяви, че за бизнеса са много важни парите от Европа. Той припомни, че подписването на споразумението с Европейската комисия закъсня по времето на кабинета „Орешарски" и сега трябва да се навакса пропуснатото.

„Направете така, че децата да се върнат. Ще ви дам като пример община Златоград, в която преди четири години хората подкрепиха ГЕРБ и сега тя е община за пример. Там се случиха много неща. За да се промени и община Сатовча, гласувайте с номер 5 за кмета на промяната - Пламен Поюков", призова Цветанов.

На срещата присъстваха областният координатор на ГЕРБ Благоевград и народен представител Даниела Савеклиева, народният представител и кандидат за кмет на ПП ГЕРБ в Гоце Делчев Георги Андонов, кандидатът за кмет на община Сатовча Пламен Поюков, кандидати за общински съветници и кметове на кметства.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай