Цветан Цветанов: Най-достойният кмет, който Аврен е имал някога, е Емануил Манолов

Цветан Цветанов: Най-достойният кмет, който Аврен е имал някога, е Емануил Манолов | StandartNews.com

Емануил Манолов показа потенциал и хъс за работа и най-важното – не скъса връзката с избирателите. Той доказа, че работи успешно. Емануил има подкрепата на ГЕРБ и на правителството на Бойко Борисов. Това заяви председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов пред жителите на Аврен. Той посочи, че доказателство за подкрепата към Емануил Йорданов е, че молбата, която той е отправил преди няколко месеца за наболял проблем в общината, който е бил удовлетворена. „Проблемът с читалището в село Царевци, община Аврен, бе разрешен успешно, благодарение на подсигурените от правителството средства. Възхитен съм от силната връзка между местната и изпълнителната власт тук, която е основополагаща за развитието на община Аврен", подчерта Цветанов.
Зам.-председателят на ГЕРБ бе категоричен, че най-важното е, че в момента България има стабилно правителство. Цветан Цветанов благодари на жителите на Аврен за подкрепата на последните избори, благодарение на която правителството на Бойко Борисов е върнало доверието на Брюксел към България.

Емануил Манолов сподели, че първия мандат, в който е поел управлението на община Аврен, е бил изключително труден. „През 2011 година средствата в хазната не стигаха дори за изплащане на работни заплати. Реализирането на проекти също бе изцяло стопирано. Сега, четири години по-късно, в община Аврен са спечелени 15 млн. лева по европейски проекти и чрез държавно финансиране. Осем километра улици в общината са изцяло асфалтирани и има три нови читалища. Готов е магистралният водопровод „Камчийски пясъци", обясни той. Кандидатът на ГЕРБ за кмет на община Аврен бе категоричен, че той и екипът му имат потенциал за реализиране на европейски проекти през следващия програмен период, което ще допринесе за това Аврен да стане още по-добро място за живеене.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай