Стотици граждани се стекоха за среща със Зорница Атанасова и Тодор Славков на Женския пазар

Стотици граждани се стекоха за среща със Зорница Атанасова и Тодор Славков на Женския пазар | StandartNews.com

Стотици граждани се стекоха около кандидатите за общински съветници на движение "Напред България" в София Зорница Атанасова и Тодор Славков, които днес посетиха Женския пазар, за да разменят мнения със софиянци за еждневните им проблеми и грижи.

Женският пазар все още е онова средище, на което можеш да добиеш истинска представа за хората, които живеят и търсят препитание в столицата. За живота, който водят, за затрудненията, за които очакват решение от управниците на София, обърна внимание Тодор Славков в разговор със стотиците граждани, мнозинството от които получиха автографи от кандидатът на „Напред България".

Сигурността на дребните търговци и занаятчии - личната и професионална - е приоритет за "Напред България", защото те са гръбнакът на проспериращото общество. Икономическата стабилност на София и на страната не е в моловете, а в създаването на условия за развиване на малкия и средния бизнес, на частните производители. Нека не се залъгваме с грандомания, а да останем земни хора, с ясно съзнание от какво имат нужда те, призова Зорница Атанасова.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай