Проф. д-р Димитър Стойков откри пенсионерския клуб в Славяново

Проф. д-р Димитър Стойков откри пенсионерския клуб в Славяново | StandartNews.com

Благодарение на проф. д-р Димитър Стойков и със съдействието на Кирил Ненов, днес ние вече имаме своя клуб. Досега се скитахме немили недраги. Събирахме се по кафенета, коридори и по домовете" каза при откриването на пенсионерския клуб в Славяново Кръстинка Дачева.

„За Славяново през изминалите четири години сме се грижили непрекъснато. Ремонтирахме здравната служба. Основно изградихме пътя от разклона до града. По временна заетост тук бяха разкрити много работни места. Сега откриваме нов пенсионерски клуб. Предстои да се погрижим за водоснабдяването и канализацията на града. Но не можем да минем и без вашата помощ. Само с вашата подкрепа бихме могли да успеем", категоричен бе проф. Стойков.

На откриването на офиса присъства и Милица Лазарова, собственик на млекопреработвателна фирма, която поздрави присъстващите и заяви, че е настъпило време за промяна в Славяново. „И тя може да стане само с Миладин Марков, който е един млад и енергичен мъж, с идеи, мечти, стратегия и сили. Бъдещето на нашите деца е в нашите ръце", заяви г-жа Лазарова.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай