Победа с номер 1 пожела Цветанов на пистата на Градския стадион в Русе

Победа с номер 1 пожела Цветанов на пистата на Градския стадион в Русе | StandartNews.com

Победа с номер 1 пожела Цветан Цветанов на пистата на Градския стадион в Русе. Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам. – председател на партията направи тази сутрин крос с многократния шампион по лека атлетика Евгени Игнатов и областния координатор на ГЕРБ в Русе Пламен Нунев.

Осем титли – 3 три на закрито и 5 на закрито, има записани на името на Евгени Игнатов. От 80-те години те не са подобрени. На 5 километра той е най – силен през 1984 година. Втори на европейското първенство в Гренобъл през 81-а на 3 км. В Атина и Щутгарт Евгени Игнатов записва 2 четвърти места. Игнатов е многократен балкански шампион. "За нас е чест, че Евгени прие поканата да бъде част от общинската листа на ГЕРБ в Русе, от гражданската квота", заяви Цветанов.

"За мен беше истинско удоволствие, заради атмосферата и обстановката, която създават в Русе видимите резултати от работата на успешния кмет от ГЕРБ Пламен Стоилов. Реновираната писта тук е само едно от многото доказателства, че спортът и бъдещето на младите хора са основен приоритет в работата на ГЕРБ във всички общини", подчерта зам.-председателят на ГЕРБ, който даде старт на днешната си Национална предизборна обиколка в Русе.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай