Николай Костадинов, ГЕРБ: Администрацията трябва да работи в услуга на гражданите

Николай Костадинов, ГЕРБ: Администрацията трябва да работи в услуга на гражданите | StandartNews.com

Администрацията трябва да работи в услуга на гражданите. Директорите на общински дирекции трябва да виждат и знаят какво се случва в района. Аз предпочитам да се срещам с хората очи в очи, а не чрез социалните мрежи, категоричен е кандидатът за кмет на варненския район „Владислав Варненчик" Николай Костадинов. Той се срещна с преподаватели и директори на училища и детски градини от района по повод Международния ден на учителя. На срещата присъстваха и кандидатите за общински съветници на ПП ГЕРБ Николай Георгиев, Марица Гърдева, Жельо Алексиев, Ваня Вълчева, Сашо Димитров и Станислав Йорданов.

Наболели проблеми, свързани с охраната на детските заведения в района и подобряването на инфраструктурата около тях, бяха поставени от присъстващите на събитието. Кандидатът на ГЕРБ за районен кмет Николай Костадинов и кандидатите за общински съветници изложиха пред преподавателите и директорите визията си за разрешаването им. Освен това бяха обсъдени и проекти за рeконструкция и модернизация на две от училищата в района – Първо основно училище и училище "П. Яворов", където идната година ще стартират ремонтни работи.

Директорите на училищата и детските градини се оплакаха от бавната и трудна комуникация с районната администрация и благодариха на Николай Костадинов и общинските съветници от района за съдействието, което получават от тях.
Учителите изразиха надежда, че ще бъде разрешен проблемът, свързан с издръжката и управлението на спортните бази в училищата. Николай Костадинов обеща, че ако му бъде гласувано доверие на местните избори, ще положи усилия, за да улесни достъпа до кметството в район „Владислав Варненчик" за всички граждани, както и че ще работи за създаването на достъпна административна среда.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай