Мирослав Семов: Ще работим в синхрон с държавното управление

Мирослав Семов: Ще работим в синхрон с държавното управление | StandartNews.com

„Времето на обратното броене започна. Вече не се страхувайте от нищо. Завръщам се, за да променим Дряново и децата ни да имат шанс да останат тук. Завръщам се, за да имаме самочувствие, да бъдем приятели, да живеем свободно, да имаме сигурност. Завръщам се, защото заедно можем отново". Това каза пред дряновци кметът през мандат 1999-2003 г. и кандидат на ГЕРБ за кмет на Дряново Мирослав Семов. „Вече е време сегашните управляващи да се страхуват, защото ние ще привлечем инвестиции и ще направим пазара на труда в Дряново свободен, защото ще привлечем млади хора", каза още той и благодари на партия ГЕРБ за безрезервната подкрепа. „Това е партията, която гради, създава и мисли за хората. Това е и моето разбиране. Вярвам, че в синхрон с държавното управление ще успеем да превърнем нашия град отново в един от най-значимите в България", категоричен беше Семов.

„Това, което мога да кажа за Мирослав Семов в едно изречение е, че ако аз бях дряновец, бих гласувал за него", заяви областният координатор на ГЕРБ-Габрово Цветомир Михов. Той посочи, че Семов е най-успешният кмет на Дряново и че онова, което е направил за общината е наистина много. „Дряново падна под 10 000 души. Това е минимумът, за да съществува като община. Искрено се надявам, че ще изберете г-н Семов и още на следващите избори ще имате отново 17 общински съветника, което означава, че освен за всички хубави инфраструктурни обекти, които ще се случат тук, г-н Семов ще работи и за привличане на млади хора, подобряване на бизнес климата, за привличане на инвестиции", допълни Цветомир Михов.
Общинският ръководител и водач на листата общински съветници от ГЕРБ Даниела Василева също подкрепи Мирослав Семов за кмет на Дряново. „Не се съмнявам в интуицията, разума и отговорността ви към Дряново. Време е да дадем шанс на Дряново да тръгне във вярната посока, защото след 4 години може да е късно", призова Даниела Василева.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай