Миков във Варна: Нашите кандидати няма да влязат в задкулисни договорки

Миков във Варна: Нашите кандидати няма да влязат в задкулисни договорки | StandartNews.com

„Ние сме различни, защото отстояваме със сърцата си, най-истински , интереситена хората." Това заяви председателят на БСП Михаил Миков във Варна, където присъстваха кандидатът за кмет на града проф. Анелия Клисарова, кандидатите за общински съветници, начело с Борислав Гуцанов, кандидат -кметове и много симпатизанти и членове, дошли да подкрепят кандидатите на левицата.

„Убеден съм, че БСП е тази политическа сила, която стои най-близко до хората. Убеден съм, че нашите кандидати няма да влязат в задкулисни договорки и ще отстояват заложеното в лявата ни платформа в интерес на хората", каза още Миков. По думите му на тези избори асфалтът и бетонът заместват политическите платформи, заместват ангажиментите към всички българи. "БСП обаче е единствената, която има политическа платформа и леви стандарти за тези избори", категоричен бе лидерът на социалистите. Според достойнството и животът на хората не може да се купува. "Но това може да се отстоява само от хора с характер, каквито са кандидатите ни. Благодаря на всички, които остават верни на БСП и на нашите млади кандидати, защото пътят им ще продължава и занапред", каза още той.

Председателят на БСП благодари на кандидата за кмет и бивш министър на образованието проф. Анелия Клисарова за времето, когато са успявали да направят така, че образованието в България да не дели децата на бедни и богати, както е сега. „Не правихме компромис с образованието и бяхме против оскъдните средства за обучение на нашите деца да се разделят между държавните и частни училища. Защото това не дава равни възможности в най-бедната страна в ЕС", каза също Миков. Той категорично заяви, че БСП не приема и разделянето на болните на такива със социално значими заболявания и на други, които трябва да чакат, за да се лекуват или да плащат за здравна помощ, както и данъчното бреме, легнало върху раменете на най-бедните българи.

Анелия Клисарова: Нека на 25-ти дадем своя глас за всички достойни хора с бюлетина номер 2

„Заслужава ли Варна кмет, който се крие зад общинските съветници?" Това попита кандидатът за кмет на БСП за града проф. Анелия Клисарова събралите се хора. Всички й отговориха с „Не!" „Градът ни заслужава кмет, който има силата и волята за промяна, който да бъде зависим само от гласа на варненци", заяви тя и призова варненци да участват в промяната на морската ни столица. „Нека на 25-ти дадем своя глас за всички достойни хора с бюлетина номер 2 и ако искаме достоен кмет, да го подкрепим с бюлетина номер 39", се обърна тя към хората.

Борислав Гуцанов: БСП-Варна има силен отбор, съчетание на мъдрост и младост

„Няма как да не се чувстваш горд и щастлив, когато имаш такъв силен отбор зад себе си – съчетание на мъдрост и на младост." Това сподели водачът на листата на кандидатите за общинските съветници от БСП-Варна Борислав Гуцанов пред събралите се. Той подчерта, че БСП, за разлика от другите партии, е включила и кандидати от гражданската квота. „Другите защитават своите вътрешнопартийни интереси, но БСП подкрепя всеки един, допринесъл за развитие на своя град и общност", каза той. Гуцанов подчерта, че благодарение на съветниците от левицата, във Варна зелената площ, на която се проведе срещата на социалистите в града, не е застроена. „Благодарение на БСП-Варна сега стоим в тази градинка между блоковете, а можеше сега тук да има багери", подчерта той. Водачът на листата призова всички да гласуват за левицата, за да не продължават безумията на ГЕРБ във Варна. „Гласувайте за проф. Клисарова, защото тя е жената, която има силата и волята промяната за хората да се случи", каза той.

Предизборната среща във Варна продължи с изпълненията на Нели Рангелова, Николай Манолов и Краси Иванова.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай