Миков участва в спортен турнир в Стражица

Миков участва в спортен турнир в Стражица | StandartNews.com

Подкрепяме Румен Павлов и кандидатите на левицата, а чрез и тях всички жители на общината

Председателят на НС на БСП Михаил Миков взе участие в спортен турнир в Стражица. Той и кандидатът на левицата за кмет на града Румен Павлов премериха сили на корта за бадминтон, а след това и хвърляне на фризби. С много настроение събралите се на турнира взеха участие в събитието с игра на футбол, каране на ролери, народна топка, въртене на обръч и много различни спортове.

Миков заяви своята подкрепа за Румен Павлов и кандидатите на левицата за общински съветници и кметове на населени места. „Румен има енергията, волята за победа на спортиста и упоритостта да направи нещата за хората такива, че те да живеят по-добре", заяви лидерът на левицата. Той подчерта, че БСП подкрепя своите кандидати, а чрез тях и община Стражица и нейните граждани, за да имат те едно по-добро бъдеще, каквото заслужават.

Кандидатът на левицата за кмет на Стражица Румен Павлов подчерта, че неразрешените проблеми на Стражица са станали много и хората очакват промяна – в целите и в действията. "Аз и кандидатите за общински съветници от БСП сме готови да работим за нея. Нашата програма е реалистична, макар и амбициозна. С ваша помощ ще успеем да я реализираме и да защитим интересите на гражданите на община Стражица", категоричен бе той.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай