Любомир Петков: Гласувайте с 6, за да затвърдим видимите резултати за Ракитово

Любомир Петков: Гласувайте с 6, за да затвърдим видимите резултати за Ракитово | StandartNews.com

Кандидатът за кмет на община Ракитово Любомир Петков представи екипа си - кандидатите за общински съветници и кандидатите за кметове на кметства. Официален гост на ракитовци беше народният представител Десислава Костадинова, която ги поздрави и им пожела успех. Тя посъветва жителите на Ракитово да бъдат мъдри и да направят правилния избор на 25-ти октомври, за да върви Ракитово и страната напред и да се развива по европейски.

От своя страна, Любомир Петков, който е и досегашен кмет на общината, благодари на всички, които изпълниха площада в Ракитово и които са били зад него по време на трудния мандат на криза, смяна на правителства и завещани заеми. Той благодари на правителството на Бойко Борисов за помощта и подкрепата. Словото му завърши с това, че вече е убеден, че 6 е не само номера на бюлетината за изборите, а и оценка.

Представени бяха кандидатите за кметове на кметства от общината: Ясен Шишеков – за кмет на град Костандово и Александър Мацанов – за кмет на село Дорково, съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай