Лапчев: Досега градихме инфраструктура, сега хората са приоритет

Лапчев: Досега градихме инфраструктура, сега хората са приоритет | StandartNews.com

Досегашният кмет на Царево инж. Георги Лапчев, който се бори за втори мандат, обяви, че негов основен приоритет при бъдещо управление ще бъдат хората. Той отчете, че през изминалите 4 години усилията са били насочени основно към важни инфраструктурни проекти, които вече са реализирани. 98 % от предизборната програма за изминалия мандат е изпълнена, с гордост се похвали кметът Лапчев.

„През изминалия мандат показахме, че знаем как да изграждаме инфраструктура, да реконструираме и обновяваме визията на общината. Сега искаме да насочим голяма част от нашия ресурс към хората и да подобрим начина им на живот", коментира градоначалникът на Царево. Той припомни, че екипът му е успял да реализира толкова проекти, за които не са и мечтали. За изминалите 4 години бяха решени дузина наболели проблеми, които мъчеха жителите на общината от 40 години, сред които бяха и ремонтите на всички пътища, припомни инж. Лапчев. Той даде пример с извършените ремонти на училища и детски градини, изграждането на зони за спорт, паркове и детски площадки и обеща, че ще продължи да работи и в тази посока.

В новата си програма Лапчев залага в развитие на микробизнеса и осигуряването на работа извън летния сезон, както и насърчаване на предприемачите.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай