Кръстев: Обособяваме пространство за разходка на кучета в градинка „Алжир“

Кръстев: Обособяваме пространство за разходка на кучета в градинка „Алжир“  | StandartNews.com

„До дни ще бъде готово второто обособено пространство за разходка на домашни кучета в градинка „Алжир" в район „Сердика". Това каза кандидатът на ГЕРБ за кмет на район „Сердика" инж. Тодор Кръстев по време на дискусия с граждани на тема: "Зоополицията в България - вече факт".

Дискусията по повод Международния ден за защита на животните се проведе в градинка "Алжир" в ж.к. "Банишора" и беше организирана от местната организация на ПП ГЕРБ. По време на дискусията се засегнаха въпроси, свързани със защитата както на бездомните, така и на домашните животни. Кандидатът за кмет на район "Сердика" инж. Тодор Кръстев представи пред граждани и други проекти, които предстоят да се реализират за района.

Кандидатите за общински съветници от ПП ГЕРБ Васил Йорданов и Елизабет Петрова заявиха, че сред основните приоритетни проекти в района е изграждането на подземна връзка между бул. "Христо Ботев" и бул. "История славянобългарска". Подготвени са проектите за изграждане на физкултурни салони в 48 ОУ, ЦДГ №106 и ЦДГ №49, каза кандидатите за съветници. Мероприятието завърши с почистване на градинката.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай