Красимир Велчев и Вяра Церовска разговаряха с работещите във фирма „Сами - М"

Красимир Велчев и Вяра Церовска разговаряха с работещите във фирма „Сами - М" | StandartNews.com

Среща с представители на фирма „Сами - М" проведоха днес зам.-председателят на ПП ГЕРБ Красимир Велчев, кандидатът за кмет на Перник д-р Вяра Церовска и кандидатите за общински съветници. „Остават 10 дни до 25 октомври – датата, която ще определи развитието на Перник през следващите 4 години. Живеем в град с огромен потенциал, в близост до столицата и с огромни възможности за инвестиции. Ще използваме тези възможности, за да направим Перник един европейки и модерен град. Вярвам, че с програмата за енергийна ефективност ще се промени и лицето на града. Ще работим и за по-добра инфраструктура, както и за повече детски площадки. Искаме да има видими резултати за Перник. Вече се направи Западния парк, имаме депо за преработка на отпадъци , през следващата година ще се ремонтира и стадион Миньор. И това е само началото . В отговор на вашето доверие ни предстои много работа, която да свършим" заяви д-р Церовска. Тя посочи, че основен приоритет в управлението, ако бъде избрана за кмет, ще бъде привличането на инвестиции и подобряването на живота на перничани.

„Залагаме на промяната на Перник и вярваме че доктор Церовска може да донесе тази промяна", заяви собственикът на фирмата Антон Константинов.

Вяра Церовска представи листата с кандидати за общински съветници, които определи като почтени, знаещи и можещи хора, които ще работят за всички перничани. „Това е силният отбор на Перник. Убедена съм, че това е и отбора на победата", категорична бе Вяра Церовска.

Заместник-председателят на ГЕРБ Красимир Велчев призова жителите на града да не бъдат апатични, да проявят гражданска позиция и да отидат да гласуват в изборния ден, защото това е начинът да се покаже отношение и да се повлияе върху развитието на страната . „Ако заедно направим страната си привлекателна за инвестиции, това ще направи и живота по- добър, защото и доходите ще са по- високи. Това е процес, който не зависи от политиците,, а от това което всички ние правим. Местната власт тук е от съществено значение. Само активността ще доведе до видимите резултати", подчерта Велчев. На срещата присъстваха Ирена Соколова – общински координатор на ГЕРБ-Перник и представители на ДБГ И БЗНС.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай