Кандидатите на ГЕРБ-Благоевград присъстваха на тържествената сесия

Кандидатите на ГЕРБ-Благоевград присъстваха на тържествената сесия | StandartNews.com

Кандидатите за общински съветници от листата на ГЕРБ-Благоевград за предстоящите местни избори присъстваха на тържествената сесия по случай 103-тата годишнина от Освобождението на Горна Джумая и Пиринска Македония.

В качеството си на председател на парламентарната група на ГЕРБ в Общинския съвет през изминалия вече мандат и от името на настоящите кандидати на партията за общински съветници, Йордан Миленков подчерта, че датата 5 октомври е символ на стремежа на нашите предци към свобода, равенство и справедливост.

„Днес ние, наследниците на загиналите за свободата ни, трябва да сме още по-горди, защото освободили се 34 години след другите български региони, сме съхранили героичното си минало и наследените ценности. За мен е чест, че парламентарната група на ГЕРБ в Общинския съвет работихме в синхрон с кмета Атанас Камбитов и неговия екип и ще продължаваме да отстояваме историята ни и стремежа към устойчиво развитие на града ни. Дължим го на далите живота си за свободата на Благоевград, дължим го и на следващите поколения. Борбеността, непримиримостта на горноджумайци трябва да продължи да живее във всеки един от нас, така че и занапред градът ни да бъде модел за модерен и проспериращ европейски град", заяви Йордан Миленков.

Той призова да поддържаме престижа и авторитета на града ни и пазим богатото му културно наследство. „Нека впрегнем всички сили, идеи и упоритост, за да се утвърждава Благоевград като още по-желано място за живот и инвестиции. Нека продължава да ни води напред най-висшия интерес – този на жителите на Благоевград", заяви от своя страна водачът на листата на ГЕРБ Йордан Андонов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай