Инж. Добрев: Грижата за възрастните хора ще продължи да бъде наш приоритет

Инж. Добрев: Грижата за възрастните хора ще продължи да бъде наш приоритет | StandartNews.com

Грижата за възрастните хора ще продължи да бъде сред основните ни приоритети и през следващия мандат. Вече стартира и нов социален проект, който ще обхване 90 потребители от общината. Това са все възрастни и хора с увреждания, които имат нужда от грижи и подкрепа, каза на среща с членовете на пенсионерския клуб в Драганово кандидатът за кмет на община Горна Оряховица от ПП ГЕРБ инж. Добромир Добрев.

Той представи на присъстващите кандидата за кмет на селото Нели Грошкова. „Амбицирана съм да работя за Драганово, а подкрепата на ПП ГЕРБ за мен е още по-голяма отговорност. Заедно с инж. Добрев като общински кмет, ще работим за новия облик на селото", заяви Нели Грошкова. „Инж. Добрев е човек, който сплотява и обединява екипа, с който работи. Освен, че знае какво, знае и как трябва да го направи. Нели е изключително диалогичен човек, който върши работата си без излишен шум", каза зам.-кметът от изминалия мандат и кандидат за общински съветник Йорданка Кушева. На срещата присъства и кандидатът за общински съветник Георги Бижев.

Присъстващите на срещата имаха възможността да зададат своите въпроси към инж. Добрев и да дискутират по наболели теми за селото. Хората бяха единодушни, че най-добре ще се работи ако и общинският кмет и кметът на Драганово са от ГЕРБ. „Ако ни гласувате доверие, ще продължим да работим и заедно с Нели Грошкова и нашия екип, Драганово ще има нов облик", увери присъстващите инж. Добромир Добрев. Двамата кандидати за кметове поздравиха най-възрастния член на клуба и дълголетник на селото 96-годишния Деню Данев.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай