Главчев: Правителството полага усилия оперативните програми да са отворени и достъпни

Главчев: Правителството полага усилия оперативните програми да са отворени и достъпни | StandartNews.com

Правителството полага всички усилия оперативните програми да са отворени и достъпниза хората и бизнеса, с всичките си възможности за финансиране. Това заяви зам.-председателят на 43-тото Народно събрание Димитър Главчев по време на среща с представители на бизнеса в гр. Самоков. На срещата присъства народният представител от ГЕРБ Ирена Коцева и кандидатът на ГЕРБ за кмет на Самоков Венета Галева.

Димитър Главчев изрази увереност, че кандидатът на ГЕРБ за кмет на Самоков Венета Галева ще работи за създаването на добри условия за развитие на бизнеса в общината. „Сигурен съм, че Венета Галева ще отстоява Вашите предложения и интереси пред централната власт", заяви Главчев. Той подчерта, че жителите на Самоков трябва да изберат най-достойния кандидат на 25-ти октомври, за да се развива общината. „Убеден съм, че Венета Галева и екипът й ще работят, за да върнат Самоков в позицията на регион от национално значение", допълни още той.

„Вие сте гръбнакът на икономиката, Вие давате работни места на хората и смятам, че мога да бъда полезна на Вас, като хора, които искат да развият своя бизнес и да създават нови производства и работни места", заяви кандидатът на ГЕРБ за кмет на Самоков Венета Галева. Тя бе категорична, че ще работи за развитието на бизнеса и предприемачеството в общината. „Знам, че има още много работа, която трябва да се свърши в тази посока, но искам да направим така, че Вие да имате достатъчно работа, за да имате нужда от увеличаване броя на служителите си. Само тогава можем да говорим за успех и развитие", категорична бе Галева.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай