Д-р Авджиева: Нов приоритет за Младост е санирането на здравните заведения

Д-р Авджиева: Нов приоритет за Младост е санирането на здравните заведения | StandartNews.com

На официална среща с директори и медицински сестри на ОДЗ-та от р-н „Младост", кандидатът на ГЕРБ за кмет на район „Младост" д-р Цвета Авджиева очерта програмата за следващите четири години. На събитието, което се проведе в резиденция „Тера" в кв. „Младост 1", присъстваха кандидатите за общински съветници Валя Чилова и Йордан Господинов, народният представител от ГЕРБ Валентин Николов, представители на различни синдикални организации относно здравните грижи и детското здравеопазване, както и много културни деятели от района.

„Основната цел през следващия мандат е продължаване изграждането на европейската визия на Младост", каза д-р Авджиева. Видимите резултати през първия мандат са пет нови метростанции, реконструирани главни пътни артерии и постепенно навлизане в междублоковите пространства; здравни и детски грижи – ремонт и модернизиране на болницата за онкологични заболявания, построени са две нови детски градини; спорт и отдих – изградени са: спортна зала, фитнес на открито, две детски площадки и два нови парка.

„Приоритет през втория мандат е саниране, модернизиране и изграждане на здравни и детски заведения", каза още д-р Авджиева. Всичко осъществено до момента е благодарение на столичния кмет Йорданка Фандъкова и на Общинския съвет, поради което гражданите трябва да си дадат сметка, че за постигане на посоченото в програмата, кмет и Общински съвет трябва да работят заедно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай