Димитров към жителите на село Николово: Ще управляваме открито

Димитров към жителите на село Николово: Ще управляваме открито | StandartNews.com

„Няма нищо хубаво от това да живеем там, където сме родени, където сме израснали. Много млади хора от община Монтана напускат родните места не защото не искат да останат тук, а защото нямат работа и перспектива за развитие". Това каза на предизборна среща с жителите на село Николово кандидатът за кмет на ГЕРБ за Монтана инж. Дилян Димитров. Проблемът с безработицата е основният приоритет, заложен в нашата програма за развитие на община Монтана. .Аз и моят екип тръгваме с истината и ясната цел да управляваме открито, да чуем проблемите ви и да водим открит диалог с всички, добави инж. Димитров. Той подчерта, че ще търси съдействие от бизнеса, както и привличане на чужди инвестиции за Монтана.

Дилян Димитров представи пред присъстващите кандидата за кмет на ГЕРБ за село Николово Димитър Панталеев.
„Вярвам, че с подкрепата на ПП ГЕРБ и такъв успешен кмет и опитен мениджър, какъвто е инж. Дилян Димитров, ще подобрим живота на хората, както в нашето село, така и в община Монтана. Повече от двадесет години по футболните терени на страната съм раздавал справедливост и съм работил в екип. Няма да обърна гръб на никого. Проблемите ще ги решаваме заедно. С подкрепата на ПП ГЕРБ и г-н Димитров ще осигурим по-добро бъдеще за нашите деца и внуци, и достойни старини за пенсионерите", заяви Димитър Панталеев.

„Не е малък ресурсът, който Монтана събира от местни приходи. Част от тях биха могли да влезнат в селата. И тук живеят хора, не само в града. Всички вие имате еднакви права с тези на градското население. Ние не отричаме, това което е направено, но тръгваме с ясната цел да надграждаме", каза кандидатът за кмет на Монтана Дилян Димитров. Село Николово трябва да придобие нов облик с работещи хора, добра инфраструктура с паркове и цветни градини. И това можем да го постигнем всички ние заедно като ми се доверите и на 25 октомври гласувате с номер 4", призова жителите на монтанското село инж. Димитров.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай