БСП-Белово: Върху нас се упражнява натиск

БСП-Белово: Върху нас се упражнява натиск | StandartNews.com

Кандидатът за кмет на левицата е заплашван

Кандидатът за кмет на БСП за община Белово Стойко Стефанов сигнализира, че върху него и кандидатите на левицата се оказва натиск. Той обясни, че тече процес по късане и сваляне на плакатите на левицата - всеки ден се поставят, през нощта биват премахнати, а кандидатите се заплашват и по телефона, и очи в очи. „Главният архитект на Белово Драгомир Драганов си позволи да ме заплашва, че ако не се откажа от изборите, ще затвори моя цех", заяви още Стефанов.

Той обясни и, че при едночасово пряко предаване по местната телевизия "Телекабел", с участието на кандидатите на БСП на 07.102015г., 15 минути преди началото на излъчването е бил срязан оптичният кабел на телевизия, който захранва община Белово с интернет и кабелна телевизия. Стефанов допълни, че повредата е била отстранена след 1:00 часа през нощта. По думите му са уведомени прокуратурата и полицията, направен е репортаж за случая, който е излъчен по Телекабел, а проваленото предаване ще бъде повторно излъчено, за да може да бъде видяно от хората.

„Натискът в община Белово е огромен и това е маниер на работа на нашия главен опонент. Той дори си позволи на представянето на кандидатите на БСП да изпрати свои хора, които да сплашват гражданите на входа на читалището, където се провежда събитието и да ги снимат, за да бъдат заплашвани те по-късно", заяви Стефанов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай