Атанас Граждански: Един от приоритетите ми е откритост при управлението на общината

Атанас Граждански: Един от приоритетите ми е откритост при управлението на общината | StandartNews.com

БСП-Луковит откри кампанията за местните избори в общината. Събитието се състоя в салона на бившия партиен дом в града. Гости на срещата бяха Димитър Горов, народен представител от БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ, и Евгений Узунов, областен председател на БСП-Ловеч.

„През последните четири години доказахме, че ние държим на позициите да сме последователни и да защитаваме интересите на обикновените хора. Въпреки че бяхме опозиция, успявахме да накараме управляващите да чуят гласа на гражданите на общината", заяви при откриването кандидатът за кмет на Луковит и водач на листата на социалистите Атанас Граждански и добави, че екипът на БСП се състои от добре познати, но и от нови лица. Социалистите издигат най-младия кандидат-кмет Христо Иванов, който ще се бори за с. Тодоричене. От БСП подкрепят за втори мандат Стефка Петкова за Румянцево и Николай Зашев за Дерманци. За кмет на с. Бежаново социалистите предлагат Николина Найденова, за с. Карлуково – Илиана Тодорова, за с. Петревене – Николай Иванов, за с. Дъбен – Иванка Грозданова и за с. Торос – Васил Манилов.

„Един от приоритетите ми е откритост при управлението на общината. Ще има публични дискусии за всяка наредба, която ще се изготвя от общинския съвет. Ще обсъждаме заедно дори датата на панаира. Ще търсим възможности за участие по всички програми на ЕС, в които общината е допустим бенефициент. Ще организираме срещи с бизнеса, за да дискутираме как може да се намали административната тежест за фирмите, с цел създаване на нови работни места", каза Граждански. Той подчерта, че е важното да има публичност, ефективност и ефикасност при управлението на общината. „Ще работим освен за създаване на нови работни места за младите хора, но и за по-добра грижа за техните деца. Ще продължим подпомагането на клубовете на пенсионерите и организирането на нови, като ще търсим възможности за осигуряване на подходяща грижа за всеки", заяви Граждански.

„Независимо от избора на 25 октомври, ние с тези хора оставаме екип и ще продължим да отстояваме тези приоритети", акцентира кандидат-кметът за Луковит.

„БСП остана единствената опозиция в парламента. Опитваме се да защитаваме интересите на хората, въпреки управляващите, към които вече се присъедини и „Атака", заяви Димитър Горов.

„Атанас Граждански е кметът на левицата в общината. Листата е съставена от професионално подготвени и обществено познати хора. На 25 октомври ще разберем реалната сила на социалистите в Луковит", каза Евгений Узунов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай