Антон Владимиров, ГЕРБ: Асфалтирахме вътрешноквартални улици

Антон Владимиров, ГЕРБ: Асфалтирахме вътрешноквартални улици | StandartNews.com

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на с. Казичене – Антон Владимиров представи отчет за дейността си през изминалия мандат пред събралите се местни предприемачи и общественици. Присъстваха кандидатът за кмет на район Панчарево – Димитър Сичанов, кандидатите за кметове на кметства от Пасарел – Наталия Александрова, от Кривина – Венцислав Игнатов, от Герман – Божидар Зашев, кандидатът за общински съветник – Ваня Тагарева и народният представител Евгения Алексиева. На срещата отец Атанас отслужи водосвет и пожела успех в предизборната кампания на всички кандидати за кметове от района.

„Основният ми приоритет е изграждането на детска ясла в село Казичене", заяви Владимиров. Кандидатът на ГЕРБ за кмет на район Панчарево Димитър Сичанов засегна темата за канализацията в Казичене като обясни, че заедно със село Кривина са на етап предпроектно инвестиционно проучване (ПИП.

Народният представител от ГЕРБ Евгения Алексиева призова към висока изборна активност и поясни, че е важно да се гласува не само за кмет на кметство, но и за районен кмет, за общински съветници и за кмет на София, за да могат те заедно да работят по приоритетите заложени в предизборната програма на Йорданка Фандъкова.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай