Уредиха папата с №11 в Аржентина

Уредиха папата с №11 в Аржентина | StandartNews.com

Млад съм за националния, отсече Диего Симеоне

Папа Франциск е истинският номер 11 на Аржентина, обявиха Лео Меси и компания. "Селесте" прати фланелка с този номер, който бе носен в Бразилия от Макси Родригес, на Светия отец във Ватикана. На нея стоят подписите на всички играчи.

Аржентинците продължават да обират овациите в родината си. Стотици се изсипаха пред общината в Сан Лоренсо, който се намира на 45 км от Росарио, за да видят Хавиер Масчерано. Кметът Леонардо Раймундо му връчи грамота за почетен гражданин, подаръци имаше и от губернатора на Санта Фе Хорхе Ен, който също дойде да се ръкува с него. "Без Меси нямаше да стигнем финал", отсече Масче и обяви, че иска Сабела да остане. Енцо Перес пък бе носен на ръце от съгражданите си в Мендоса. Защитникът Маркос Рохо също бе обявен за почетен гражданин, но в Ла Плата за спортни заслуги.

Междувременно стана ясно, че федерацията трябва да отпише от сметките си Диего Симеоне. Треньорът на "Атлетико" обяви в чат с фенове, че му е рано за селекционер. "Този пост е за някой по-опитен и улегнал човек. Примери за това са Дел Боске и Луис Арагонес. Аз съм твърде емоционален за такава работа. Имам и все още какво да уча", отсече Чоло. Така фаворит номер 1 е Тата Мартино, който бе изгонен от "Барселона". Парагвайската федерация обяви, че той е спрял преговорите с нея, защото вече имал предварителна договорка с тази на Аржентина.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай