Италианците олекнали 267 млн. евро за залози

Италианците олекнали 267 млн. евро за залози | StandartNews.com

Джакпот от малко над 267 млн. евро са ударили букмейкърите в Италия от феновете на футбола. Тази сума е била пръсната от тифозите за залози.

От тях държавното тото има основен пай - 72%. Останалите 76 млн. са били разиграни от онлайн на различни къщи по цял свят. "Познавачите" този път са били по-скромни. През 2010-а те правиха прогнози за 345 млн. евро по време на първенството в Южна Африка. Въпреки това букмейкърите отчитат 9% печалба в сравнение с миналата година. Излиза, че в техните джобове са потъвали средно по 8 млн. евро на ден. Най-много се играло на срещата Холандия - Коста Рика - 12,8 млн. евро. По време на финала между Аржентина и Германия цифрата е била с 4 млн. по-малко. Вторият най-интересен мач за маниаците е бил Бразилия - Колумбия - 12,3 млн. евро. 7,5 млн са били пръснати при загубата на Италия от Коста Рика, 5,8 при тази от Уругвай и 5,5 на победата над Англия.

ВЕСТИ

Видео разтърси федерацията

на Аржентина. Не него се вижда как хора от делегацията търгуват билети. Това са директорът на националните отбор Омар Поцо, шефът на "Архентинос Хуниорс" Луис Сегура, както и Алберто Капучети, който отговаря за сигурността. "Това не е далавера. Билетите бяха от нашата квота, които не бяха продадени предварително и пускахме на реалната им цена", измъкнаха се обвинените в измама.

Луис Соарес ще се пече на плажа

докато не мине наказанието му. Канибала пристигна в Барселона заедно със семейството си и се отправи към близкия курорт Кастелфиделис, където му е нает дом. Той няма да бъде представен скоро. Нито пък има правото да тренира или стъпва дори във фитнес в Барселона. Уругваецът има забрана да носи футболни фланелки и такива на спонсори на каталунския тим.

"Фейенорд" напълни касата

за години напред. "Никога до сега на "Де Кюип" не е миришело толкова много на пари", обяви "Де Телеграаф". Тимът се разделя с националите Дарил Янмаат, Стефан де Врай и Бруно Мартинс-Инди. Клубът, който бе на "червено" с 6 млн. евро, ще излезе на печалба от 14 млн. Грациано Пеле пък бе засилен в "Саутхямптън". "Може да се разделим и с други на добра цена", признаха от управата.

По 32 часа футбол на човек

се падат на холандците по време на световното първенство. 15 млн. от тях са гледали срещите в Бразилия. 2,9 са зяпали поне половината мачове. Мъжете са записали средно по 23, а жените 16. Рекордът държи 1/2 финала с Аржентина - 9,1 млн.

"Флуминензе" отпусна само 10 дни

почивка на издънката Фред. Националът ще се води официално в болнични. Нападателят обяви, че бил болен от грип. За разлика от него Робин ван Перси ще се радва на 3 седмици ваканция.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай